PROJEKTUNDERVISNING

Tilbud til BØRNEHAVER, BØRNEHAVEKLASSER OG SKOLEKLASSER

Tilbud til BØRNE HAVER OG BØRNEHAVEKLASSER
Mulighed for at komme og arbejde med forskellige spændende projekter på Billedskolen. Vi tilrettelægger et forløb. I skal bare komme to voksne med højst 12 børn.
Tidsrum: Kl. 10.00-12.00.
Prisen er kun 350 kr.

TILBUD TIL SKOLEKLASSER
Vi har hvert år tilbud til skoleklasser på forskellige alderstrin om projekter støttet af Statens Kunstfonds huskunstnerordning.
Forløbet tilrettelægges af Billedskolen. De ældste klasser kan fx. have glæde af et sådan forløb som inspiration til et afgangsprojekt.

At komme på Billedskolen og fordybe sig i et projekt, som strækker sig over flere dage, kan være et fint afsæt til et videre undervisningsforløb.

Nedenfor er der eksempler på projekter vi har lavet.
Temaet "Ung i en forstad i Europa" dannede grundlag for et projekt, hvor de unge via den kreative proces reflekterede over betydningen af det at være ung i deres egen by, især i forhold til politiske, demografiske og sociokulturelle forhold i Europa. Kompleksiteten blev tilpasset aldersgruppen.

Et andet eksempel er fra efteråret 2015 hvor 5. klasser i Albertslund lavede et projekt over temaet "Venskaber"

Ring til Billedskolens lederteam og hør nærmere:
Dorte Østergaard Jakobsen, 61 27 78 57
Kenneth Olsson, 20 73 10 62
– eller skriv en mail til: billedskolen@albertslund.dk

Ung i en forstad i Europa

Venskaber

Tro, håb og afmagt