Info

Sæsonen begynder i september 2016 og fortsætter for de faste hold 24 undervisnings gange og slutter i april 2017.

Info - Albertslund Kommune

Faste eftermiddagshold
På alle vores faste billedskolehold får eleverne kendskab til forskellige udtryksformer, så som skulptur, ler, tegning, maleri og meget mere. Det er en vekselvirkning af faste opgaver og mere frie opgaver hvor eleverne får lov at eksperimentere i forskellige materialer.Efter hver undervisningsgang gennemgår vi og taler om dagens værker.

På onsdagsholdet for børn er underviserne bevidste om at dette hold primært består af 'nye' skolebørn, som har brug for at lære at koncentrere sig og samtidig trænger til et frirum efter skolen. Generelt for alle holdene får børn, unge og voksne styrket og stimuleret kreativitet, selvtillid og skabende evner.

Ferieplan
Billedskolen følger Albertslundskommunes ferieplan, dog har vi en lidt længere juleferie. Vi starter efter juleferien i uge 3.

Børnehaver og skoleklasser – kan komme og arbejde med forskellige spændende projekter på BILLEDSKOLEN. Vi tilrettelægger et forløb, I skal bare komme 2 voksen med max 12 børn. kl. 10.00-12.00. DET KOSTER KUN 500 KR.
Det er muligt at komme flere formiddage.

Tilbud til skoleklasser
Vi har hvert år gratis tilbud til skoleklasser på forskellige alderstrin om at komme på billedskolen – de projekter vi tilbyder er støttet at kunstrådets huskunstnerordning – opgaverne er tilrettelagt af billedskolens kompetente lærere. De ældste klasser kan for eksempel have glæde af et sådan forløb som inspiration til afgangsprojekter og de mindre klasser kan det være en god måde at få et inspirationsforløb
i hverdagen. Det at komme på Billedskolen og få lov til at fordybe sig i et projekt, som strækker sig over flere dage kan sætte gode spor.

Ring og hør nærmere på tlf. 6127 7857 eller 2073 1062 , eller skriv en mail til billedskolen@albertslund.dk